Per direct gezocht: Assistent Planner

DSC_0243 (3)
Nieuwe Daf XF Superspacecab euro 6
13-02-2015
IMG_1866
Per direct gezocht: Administratief medewerker M/V
14-03-2016
SONY DSC

Assistent Planner

Henk Dammes B.V. is een middelgroot familiebedrijf dat op kantoor in een ‘klein’ hecht team werkt en de nodige kennis al in huis heeft. Wij werken met internationale klanten die hoge eisen stellen aan onze prestaties. Wij zoeken iemand die graag in de hectiek van de container transport werkt.

Ben jij pas afgestudeerd, heb je al werkervaring of wil je misschien een carrière switch maken? Dan zou dit zomaar jouw ideale functie kunnen zijn.

Wat ga je doen als Assistent Transportplanner?
In overleg met je collega’s verzorg jij de afhandeling van transportorders, waarbij elke order van A tot Z door jou gecontroleerd en geregeld wordt. Er wordt een flink beroep gedaan op je flexibiliteit, gezien het een complexe planning betreft waarin aanpassingen vaak ad hoc voorkomen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze aanpassingen soepel verlopen en je tegelijkertijd draagvlak behoudt bij alle partijen.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Zorg dragen voor een correcte afhandeling van de transportorder waarbij veel contact is met de chauffeurs,  klanten en terminals.
  • Als er zich aanpassingen of problemen voordoen binnen de planning, los jij deze adequaat op;
  • Het aansturen van de chauffeurs over de transportplanning en wijzigingen daarin;
  • Het verzorgen van alle documentatie die benodigd is voor het transport.

Wat zijn je kwaliteiten?

Bij voorkeur sta jij aan het begin van je carrière. Je bent vooral een hardwerkende en betrouwbare collega, die zelfstandig aan de slag kan én wil. Sociaal ben jij sterk en vaardig.

  • Logistieke ervaring is gewenst maar niet noodzakelijk.
  • Problemen oplossen vind jij leuk en je bent er goed in. Dit kun je op een nauwkeurige manier en gaat op een sociale manier met mensen om.

Ons aanbod

Wij bieden jou een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden waarbij de tijd voorbij vliegt, maar het meest waardevolle wat wij kunnen bieden: je krijgt alle handvatten en ondersteuning om je te ontwikkelen tot volwaardig transportplanner.

Graag per mail solliciteren naar lara@dammes.nl

Henk Dammes BV
Alfred Nobelstraat 18
2665 KZ
Bleiswijk
010-5212552