Het wagenpark bestaat op dit moment uit 43 vrachtwagens van de solide merken Mercedes, DAF, MAN Diesel en Volvo. Deze trucks zijn allen gespecialiseerd in zeecontainer vervoer. Onlangs zijn er 10 nieuwe vrachtwagens, die voldoen aan de Euro 6 norm, toegevoegd aan het wagenpark. Ons streven is om het gehele wagenpark te kunnen voorzien van deze duurzame voertuigen.

Elke vrachtwagen is uitgerust met een boordcomputer, scanner en printer. Hierdoor kunnen wij elke auto volgen en realtime informatie aan onze klanten geven. Door de scanners en printers is het mogelijk om op ieder moment documentatie uit te wisselen met de chauffeurs, zoals CMR’s, douane documentatie en laad of los papieren.

Het wagenpark wordt periodiek gecontroleerd en onderhouden door desbetreffende dealers. Hierdoor bestaat het wagenpark alleen uit veilig en betrouwbaar materiaal waardoor oponthoud onderweg zo veel mogelijk voorkomen kan worden.

Op zaterdag zorgen wij ervoor dat de vrachtwagens weer schoon de nieuwe week tegemoet kunnen rijden. Het wagenpark is tenslotte ons visitekaartje en die houden wij graag schoon!